Plumbo

Torsdag 2. august

Plumbo har i mange år underholdt det norske folk på festivaler, fester og puber. I år kommer de også til Svartisenfestivalen og skal sørge for at stemninga blir på topp under åpningskvelden.

Byting

Fredag 3. august

Byting er et folkerockband fra Telemark. Bandet slo gjennom i 2016 da de var med i Norske Rednecks. Siste plate, Livets Galleri, fortsetter å holde standarden oppe. Vi tror mange kommer til å bli imponert når Byting går på scenen under årets festival.

Charlie Rackstead

Lørdag 4. august

Kjent fra P1 gjør Charlie Rackstead det stort rundt om i det ganske land. Her får du norske slagere servert på engelsk med countrysound og twang! Utvilsomt et høydepunkt under festivalen. Bli med og syng!

Bøgdabråk

Fredag 3. august

Bøgdabråk gjorde svært god figur under fjorårets festvial. Bandet spiller musikk som med sine trønderske tekster kan sammenlignes med både Sie Gubba og Too Far Gone. Ikke gå glipp av dette!

Becca

Lørdag 4. august

Sist Becca var her spilte hun sammen med Sie Gubba. Nå stiller hun med eget band og leverer trøndermusikk med høy kvalitet. Med en blanding av country og dans blir det garantert god stemning når Becca inntar scenen!

Vægamat

Lørdag 4. august

Som Svartisenfestivalens husband stiller Vægamat opp i år også. Repertoaret har blitt større, musikk har blitt gitt ut, og i år stiller de med mer egenskrevet enn noen gang før. Vi gleder oss absolutt til å synge med til musikk fra Røvassdalen!

Slampan

Fredag 3. august

Fauskebandet Slampan er en spilleglad, festlig og jovial gjeng som ønsker å formidle glede fra scenen. Med en rytmiske bakvegg og kraftige blåserekke løfter bandet stemningen til nye etasjer på enhver plass i vårt langstrakte land. De har til nå spredt glede fra Svalbard i nord til Korgen i sør. I år sprer de også glede på fredag under Svartisenfestivalen.

Lokal Kraft

Torsdag 2. august

Lokal Kraft kommer fra Trofors og reiser nordover for å åpne Svartisenfestivalen 2018. Stemninga kommer helt klart til å være på topp når de varmer opp for Plumbo!